Meniu

5 motive pentru a alege Happy Studio Videochat

5 motive pentru a alege Happy Studio Videochat


1. SERIOZITATE - Facem parte din acest domeniu de 12 ani si am reusit inca din primele luni sa ne facem remarcati si sa avem o contributie pe aceasta piata in Romania. Ne-au adus in acest punct seriozitatea cu care am tratat acest domeniu inca din prima clipa si recrutarea unor oameni pentru care seriozitatea era un punct de a se ghida. Incercam sa fim apreciati pentru lucrurile facute deja, palpabile, nu pentru promisiunile pe care le putem face.  Faptul ca se lucreaza sub un contract cu modelele si toti ceilalti colaboratori denota legalitatea studio-ului nostru. Pe de alta parte, DISCRETIA este foarte importanta pentru modele, fapt pentru care le oferim posibilitatea de a lucra pe site-uri serioase care ne sustin clauza de confidentialitate si care nu pot fi accesate din Romania.

2. PROFESIONALISMUL - Ne putem mandri cu o echipa omogena si de lunga durata, formata din profesionisti alesi cu cea mai mare atentie, astfel incat sa corespunda standardelor, principiilor si valorilor studio-ului nostru. Longevitatea angajatilor nostri ne aduce un plus de succes, deoarece denota faptul ca angajatii se simt confortabil, au un loc de munca placut, ceea ce ne face pe noi o companie mare si serioasa. Mai mult decat atat, modelele noastre au confortul de a sti ca aceiasi oameni fac lucrurile sa fie mereu puse la punct.

3. CONFORTUL ASIGURAT - Modelele isi pot fructifica potentialul la nivel maxim avand la dispozitie o locatie intr-o zona ULTRA CENTRALA (vis-a-vis de magazinul Unirii), foarte accesibila la doar cativa metri de metrou. Locatia a fost stilizata dupa gustul celor mai buni designeri de interior. Am devenit renumiti pentru designul Studio-ului nostru pentru ca am apelat la firme de prestigiu, venind in sprijinul modelelor noastre. De asemenea, avem la dispozitie o persoana specializata pe Fotografie, care are o experienta si un portofoliu impresionant (a avut clienti precum: ELLE, EVENIMENTUL ZILEI, UNICA, MAXIM). Pentru ca designul si decorul sa arate mereu ca in prima zi, avem la dispozitie serviciile de curatenie zilnic, de la inceperea primei ture pana la incheierea ultimei ture. In felul acesta, in Studio e ca si cum timpul s-a oprit in loc.

4. CALITATEA UMANA - Prin calitate umana, noi intelegem oameni seriosi, devotati, energici, cu dorinta de a evolua, cu idei noi, cu un caracter frumos si atitudine frumoasa fata de colegi. Toate acestea le cautam la persoana care vrea sa fie parte din echipa Happy, atat modele, cat si staff. De aceea, principiul dupa care ne ghidam in recrutare este: „Noi facem alegerea in recrutare”. De ce? Pentru ca in majoritatea cazurilor, modelul isi alege studio-ul in care sa lucreze, practic modelul recruteaza studio-ul dupa niste criterii si nu invers. De aceea, procesul de recrutare fiind primordial in „marirea familiei”, alegem noi oamenii de calitate dupa anumite criterii decat sa ne lasam alesi. Criteriile de recrutare nu presupun ca noi  sa oferim de bonusuri pentru avea modele si nu ne ghidam doar dupa aspectu fizic al unui model. Modelul este un complex de insusiri pentru noi, de aceea punem accent pe decenta, bunul simt, capacitatea de a invata si a se adapta, aspectul fizic placut fiind doar inca un argument pentru a ne convinge. Acelas principiu se aplica si ulterior in cadrul studio-ului nostru, unde nu exista tratament preferential sau in functie de realizarile modelelor.

5. AJUTOR - In general, studio-ul trebuie sa existe pentru a sprijini modelul, fapt care constituie poate unul dintre cele mai importante argumente pentru care modelele noastre ne acorda in asa mare masura increderea lor. Suntem mereu in prejma cand modelul are nevoie de ajutor, iar capacitatea staff-ului de a rezolva lucrurile rapid se reflecta in satisfactia financiara a modelelor. Oferim sprijin modelelor recomandandu-le cei mai buni esteticieni, prin negocierea unor pachete disponibile doar pentru ele la preturi accesibile la cele mai recunoscute saloane de infrumusetare sau, pentru modelele care nu sunt din Bucuresti, ajutandu-le sa isi gaseasca un loc pentru a locui.

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!