Meniu

Ce este videochat-ul

Ce este videochat-ul? Afla de la Happy Studio Videochat!


Ce inseamna Videochat? – Informatii generale

 Ce este videochatul  Videochat-ul inseamna streaming online. Activitatea de videochat presupune conversatii intre doua persoane (chat) prin sistemele de transmitere si inregistrare a imaginii (video), adica un calculator conectat la internet de mare viteza si o camera video. Conversatiile pot fi foarte diferite, plecand de la discutii despre hobby-uri, carti, muzica, filme, lucruri specifice fiecarei tari din care fac parte interlocutorii, pana la discutii pe teme erotice. Cel mai important este ca modelul are posibilitatea de a selecta clientii in functie de dorintele proprii si de a conduce discutia catre tema dorita.

 

 

Este Videochat-ul o activitate legala?

   Da, videochat-ul este o activitate legala, fiind reglementata de Legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin Legea 496/2004Happy Studio este administrat de catre o companie comerciala, in cadrul careia angajarile au la baza formele legale.

 

 

Care sunt veniturile unui model in activitatea de videochat?

  Cum ar trebui sa fiu ca sa lucrez la Happy Studio Veniturile unui model nu sunt fixe, ci tin de atitudinea si capacitatea de a invata a modelului. Membrii platesc pentru fiecare minut petrecut cu modelul. Modelul poate alege categoria conversatiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. Veniturile ii sunt vizibile in orice moment modelului pe site-urile cu care colaboram.

 

   Happy Studio lucreaza cu cele mai cunoscute si profitabile site-uri din lume. Profilul unui model pe aceste site-uri contine o galerie de fotografii realizate de o colega-fotograf profesionist si o descriere adaptata personalitatii fiecareia. Fiecare model isi poate alege site-urile pe care va dori sa lucreze.

 

 

Cum ar trebui sa fiu ca sa lucrez la Happy Studio?

   Pentru a fi un model de success trebuie sa fii constiincioasa, perseverenta, ambitioasa, sa ai cunostinte medii de Limba Engleza si sa privesti acest job la fel de serios, disciplinat ca oricare altul. Cunoasterea Limbii Engleze este importanta, deoarece toate conversatiile cu clientii au loc in Limba Engleza, iar daca mai cunosti si o alta limba pe langa Limba Engleza acest lucru te poate ajuta. Un plus il poate reprezenta aspectul fizic placut, insa nu e un „must”, iar pentru pentru a avea succes trebuie sa fii deschisa, comunicativa, zambitoare, feminina, cocheta si sa ai abilitatea de a te adapta felului de a fi al fiecarui client, lucru care se deprinde pe parcurs.

 

Care este programul la Happy Studio?

    Programul si-l face fiecare model in functie de nevoile sale. Happy Studio nu impune niciun program. Fiecare model este liber sa-si aleaga la ce ora vine si cat doreste sa stea.

    Dar, ce trebuie sa stiti este faptul ca asa cum oferim toate beneficiile modelelor noastre, oferim in continuare si cele mai bune sfaturi  legate de programul de lucru pentru rezultate cat mai benefice pentru incasari.

    Asadar, pentru rezultate cat mai bune noi va putem recomanda in urma testarilor in ani de zile cel mai profitabil program: T1 - 06:00 - 14:00 si T3 - 22:00 - 06:00.

    Fiecare model poate lua in considerare recomandarea noastra sau nu.

 

 

 

 

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!