Meniu

Despre Noi

Despre Happy Studio videochat


Happy Studio  

Acest lucru l-am reusit noi intr-o locatie foarte moderna si primitoare care a devenit rapid „a doua casa” pentru modelele care ne-au oferit increderea lor.

Despre Happy Studio

   As vrea sa incepem povestea despre cine suntem noi, plecand de la numele ales pentru acest studio de videochat, Happy Studio.

 

   Drumul nostru a inceput acum cativa ani alaturi de oameni instruiti si cu o capacitate de initiativa si implementare demonstrate. Ca orice inceput, oamenii dau viata locului, asa ca numele nostru „Happy Studio” a fost usor de ales cand toata echipa lucreaza cu multa daruire si atmosfera este aceea pe care orice om si-o doreste la locul de munca: bucurie ca are o idee noua care cu sigurata ii este ascultata si pusa in practica, colegialitate pentru ca toti sunt oameni tineri plin de suflet si daruire, entuziasm cu fiecare sarbatoare organizata si petrecuta alaturi de colegi.

 

   Studio-ul a devenit in scurt timp locul de reuniune al modelelor si al acestei echipe de profesionisti care isi fructifica talentul prin sprijinul personalizat pe care il ofera fiecarui model in parte. Idealul oricarui model este sa i se ofere tot confortul psihic si fizic necesar pentru ca rezultatele sa vina ca un efect imediat al activitatii lor.

 

 

De ce sa alegi Happy Studio videochat?  

   Aceasta intrebare, in alte cazuri, ar putea fi considerata o modalitate de convingere, insa modalitatea noastra de convingere nu este reprezentata numai de cuvinte. De aceea iti spunem ca o imagine reala este aceea in care modelul ne face o vizita si se convinge de cele mentionate aici.

 

   Confortul este dat de un design foarte frumos al camerelor accesorizate, de acomodarea rapida a modelului cu Studio-ul, de oamenii care te vor trata inca din prima clipa ca si cum ai lucra deja la noi in Studio.

 

  De ce sa alegi Happy Studio Videochat Cea mai importanta parte din acest complex de factori care aduc succesul unui model in acest domeniu este constituita de echipamentele puse la dispozitie si imbunatatirile constante ale acestora. Functionam cu ultimele tipuri de aparatura, Departamentul  Tehnic este mereu la curent cu ultimele noutati in tehnologie si reusim pe deplin sa fim primii care sa aduca un element de noutate pe aceasta piata in Romania.

 

   O alta veriga importanta al acestui lant al succesului se bazeaza pe Departamentul de Training. Trainerii nostri au devenit parte din echipa dupa o experienta indelungata ca si model. Doar avand aceasta experienta, trainerii nostri pot spune cu adevarat ca inteleg fiecare model, il sustin in functie de nevoile fiecaruia si ofera un training personalizat in functie de personalitatea si atitudinea fiecarui model. Acest lucru ne-a invatat ca exista cateva lucruri de baza de la care incepe procesul de training, insa acest proces decurge diferit pentru fiecare model in parte si nu exista un singur tip de training general valabil.

 

   Echipamentele cu care sunt dotate camerele sunt cele care ne sustin succesul in fata competitorilor si, mai ales, imbunatatirea constanta a acestor echipamente. Scopul echipei este sa descopere noi variante de a oferi modelului ultimul tip de echipamente si sa ofere modelelor noastre posibilitatea de a fie parte a fiecare proiect nou, inovativ care ne mentine pe pozitia de lider in acest domeniu.

 

   Siguranta deplina si sprijinul de care orice model are parte nu trebuie sa lipseasca. Factorul principal al sigurantei modelului este transparenta cu care lucram si expunerea tuturor detaliilor inca de la interviu. Pune accent pe calitatea umana, in principal, pentru ca de aici pleaca si sprijinul nostru oferit modelului in fiecare actiune pe care doreste sa o intreprinda. Suntem dedicati modelelor nostre pentru ca reusim sa relationam cu saloane de infrumusetare sau esteticieni in acest fel modelele nostre beneficiaza de serviciile pe care si le doresc la preturi accesibile.

   Modelele nostre beneficiaza de sprijinul nostru si in procesul de dezvoltare personala. Periodic organizam cursuri gratuite de Limba Engleza si zilnic le ascultam nevoile personale, sugestiile si feedback-ul legate de Studio. Acest lucru ne face sa cream legaturile puternice pe care le avem in prezent cu modelele de la Happy Studio.

 

 

Ce ne recomanda ca „Cel mai bun studio de videochat”?

   Suntem cel mai bun studio de videochat Modelele nostre pot confirma ca suntem cei mai buni de pe piata! Acest lucru este cel mai important si de necontestat!

 

   De aici, decurg celelalte lucruri care ne recomanda ca si lideri: Premiul WEB CAM STUDIO OF THE YEAR la gala GFY AWARDS 2014. Acest premiu se datoreaza respectului si seriozitatea cu care ne tratam angajatii si colaboratorii.

 

   Fiind constienti ca muncim foarte mult, am reusit ca atmosfera din studio sa fie una cat mai familiala, sa ne descoperim calitatile si sa ne completam in orice activitate pentru ca totul sa aiba 100% rata de succes pentru modelele nostre.

 

   Chiar daca ativitatea din domeniul in care lucram este considerata mai putin structurata sau mai putin serioasa, am incercat din prima clipa sa implementam tuturor disciplina si organizarea ca si calitati de baza, iar seriozitatea si competenta ca si standarde ridicate in desfasurarea activitatii. Aceste insusiri sunt cele ale oricarei firma care isi doreste sa ajunga in top. Am reusit sa ajungem in top alegand oameni de calitate, specialisti, respectand regulile de baza dintr-o afacere, avand o organigrama atent construita (cu team-building, cursuri de specializare, targete pentru stimularea competitivitatii) si respectandu-ne principiile si valorile!

Motto: Respect for ourselves guides our morals, respect for others guides our manners!

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!