Meniu

Stiri

Acasa Stiri Ce inseamna training la Happy Studio?

Ce inseamna training la Happy Studio?


    trainingNoi, cei de la Happy Studio, consideram ca un grup devine o echipa atunci cand fiecare membru este indeajuns de sigur pe el si pe contributia lui incat sa laude aptitudinile celorlati.

 

    Fiecare membru al echipei noastre dispune de o serie de arme imbatabile: experienta argumentata nu doar mentionata, profesionalism, intuitivitate, empatism si foarte, foarte mult optimism.


    In primul rand ne recomanda numarul de angajati din cadrul staff-ului pe care i-am pregatit cu constiinciozitate si dedicatie. Indiferent ca e vorba de departamentul tehnic sau training punem la dispozitie suport teoretic menit sa vina in completarea pregatirii practice, toate informatiile furnizate fiind conforme celor mai noi tehnologii si tendinte. Suntem mandri sa afirmam faptul ca foarte multi viitori angajati au fost directionati catre sediul nostru in vederea pregatirii tocmai datorita tuturor motivelor sus-mentionate. Noi NU ne recomandam! PREFERAM SA FIM RECOMANDATI!


    In ceea ce priveste trainingul ca model abordarea se face din 3 directii. Punem la dispozitie training individual, de grup si online, fiecarui model dedicandu-i-se o fisa de training personalizat conforme categoriei alese, personalitatii si emotiilor transmise. Modelul va avea acces permanent la content, grafice si statistici menite sa argumenteze evolutia activitatii sale, implicit control asupra traiectoriei in cadrul acestei industrii. Consideram vital faptul ca un model care colaboreaza cu studioul nostru trebuie sa se dezvolte atat profesional cat si personal, dezvoltand aptitudini care sa-i garanteze succesul in viata in general. Nu suntem doar un simplu studio, ci si o scoala a vietii.
    

    Destul cu vorba! Suntem dispusi sa aratam ce facem si mai ales cum facem.
    Daca esti curioasa poti stabili o vizita la numarul de telefon 0753.01.90.00
    Nu vrem sa ne alegi decat daca te convingi ca ceea ce spunem FACEM!

1 Mai

Happy Studio va doreste un 1 Mai plin de distractie. Sa aveti parte de ...

Cautam TRAINER

  Oferta Noastra pentru postul de Trainer: Salariu motivant si ...

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!