Meniu


Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/happy-studio.ro/library/Zend/Registry.php on line 206

Stiri

Acasa Stiri Adult VS NonAdult

Adult VS NonAdult


    Pentru ca fiecare model  este unic, iar personalitatea, inteligenta si sarmul fiecareia dintre voi dicteaza traiectoria in acest domeniu, oferim inca de la inceputul colaborarii posibilitatea alegerii categoriei de chat. Indiferent de nivelul de experienta, de locurile anterioare de munca, sau de cunostintele tale legate de acest domeniu, scopul nostru principal este de a-ti pune in valoare calitatile, sau orice alta particularitate care te poate scoate din anonimat, de a te slefui pana la nivelul in care ajungi sa devi cea mai buna versiune a ta. Noi mergem pe premisa “Nobody is you. And that is your power!” Nu incercam sa schimbam oamenii, noi vrem sa-i desavarsim.
    Indiferent de categoria pe care doresti sa lucrezi trebuie sa acorzi maxima importanta imaginii pe care o transmit audientei: de la felul in care te imbraci si te machiezi, pana la felul in care comunici atat verbal cat si non-verbal. Toate aceste mici detalii fac diferente dintre un model de duzina si unul de top.


adult  Videochat Adult


    E de necontestat faptul ca numarul modelelor inscrise pe aceasta categorie depaseste numarul de modele din celelalte categorii. Cu toate acestea, de-a lungul timpului am marturisit o serie de selectii “naturale” in randul modelelor, selectie care a facut diferenta dintre un model de top si unul de duzina.

   Modelele cu care colaboram impartasesc valorile promovate de studioul nostru, iar pentru ele calitatea dialogului, tactul, bunul simt, rafinamentul, stilul, atentia la propria tinuta si atitudine, sunt naturale, ele orientandu-se catre partea Glam a acestei categorii. Modelele noastre stiu ca nu doar membrii au dreptul sa aleaga si au invatat ca si ele isi pot selecta grupul tinta cu care pot stabili interactiuni de success. Sub nicio forma nu incurajam vulgaritatea, indiferenta, ingamfarea si insensibilitatea.


    Ceea ce defineste aceasta categorie este faptul ca show-ul sau conversatia POATE avea o nota finala mult mai erotica si/sau explicita. Modelele care se pliaza perfect pe acest tip de categorie sunt cele caracterizate de dezinhibare, dezinvoltura, dinamism,  creativitate si spontaineitate, focusate pe proces si nu finalitate.


   Tariful perceput in aceasta categorie este de cele mai multe ori cu mult mai mare decat in cazul altor categorii, acesta probabil fiind motivul principal pentru care modelele se inscriu in numar atat de mare.


nonadult   Videochat Non-Adult


    Categoria Non-Adult este o categorie care pune mare accent pe comunicarea verbala, creativitate, spontaneitate si de ce nu, flirt!
    Categoria de Non-Adult se aseamana cu categoria de Adult prin notele de senzualitate implicate, prin sex-apealul pe care aceasta il transmite, dar se diferentiaza prin nuante mai soft, finalitatea explicita nefiind obligatorie.


    Modelele potrivite pentru aceasta categorie se caracterizeaza prin deosebite abilitati de mentinere a unei conversatii, la un grad avansat de cunostinte generale si limba engleza, cunostinte ale psihologiei umane, si de ce nu tehnici de manipulare.


    In concluzie sarmul, senzualitatea si abilitatile de comunicare constituie elemente cheie de care un model trebuie sa tina cont in cadrul acestei categorii. Exista o tenta erotica? De multe ori da, insa sa fim seriosi – cate alte forme de divertisment nu o includ?


    Castigurile se pot ridica la nivelul celor incasate la categoria Adult, insa depinde foarte mult de implicarea si maniera de lucru a modelului. Timpul intr-adevar inseamna bani! ;)


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r93187wowa/happy-studio.ro/library/Zend/Form.php on line 1151

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!