Meniu


Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/happy-studio.ro/library/Zend/Registry.php on line 206

Stiri

Acasa Stiri Echipamente si decor

Echipamente si decor


aparaturaEchipamente:
–    Sunt importante atat hardware-ul cat si a software-lui
1. hardware: piesa cea mai importanta care asigura un streaming de calitate este procesorul. Acesta trebuie sa fie neaparat de o generatie cat mai noua. In cazul in care costurile unui procesor performant sunt prea mari se poate opta si pt un procesor de generatie mai veche, dar totusi  de calitate, sustinut de un sistem bine pus la punct. Chiar daca nu vorbim despre un calculator de gaming este foarte importanta racirea si pentru o rezistenta sporita a hardwarelui sa se foloseasca o sursa puternica.
2. software:  OS-ul trebuie instalat cat mai corect, complet si focusat strict pe operatiunile  necesare in acest domeniu (streaming). Orice alt software instalat pe calculator tinde sa ingreuneze sistemul si sa scurteze durata de viata a hardwareului.
–    Conexiune buna de internet: fata de un user normal, in acest domeniu ar trebui sa se opteze pt o viteza de upload mai mare. Bineinteles nu trebuie sa neglijam nici viteza de download. Se recomanda o conexiune gigabit (placile de retea din ziua de azi suporta aceasta conexiune)
–    Camera video care sa suporte format HD. Recomandabile ar fi cele tip HandyCam. In cazul in care nu dispuneti de suficient buget puteti folosi si webcam, dar modele care sa suporte o calitate HD.
–    Lumini
–   Microfon: in functie de camera video aleasa (multe vin cu microfon incorporat), sau un microfon extern de calitate inalta.

Decor
–    Lumina: combinatie intre lumina calda si lumina rece care sa ofere o calitate superioara imaginii si confort pentru model.
–    Backgroundul si elemente decorative  au evoluat odata cu noul trend aparut in aceasta industrie, optandu-se pentru creerea unui mediu glamour, elegant si de bun gust.

Secret Santa

La Happy Studio dam astazi startul petrecerilor de Craciun si cadourilor ...


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r93187wowa/happy-studio.ro/library/Zend/Form.php on line 1151

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!