Meniu


Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/happy-studio.ro/library/Zend/Registry.php on line 206

Stiri

Acasa Stiri Ce se intampla cand EA castiga mai bine? Partea a II-a

Ce se intampla cand EA castiga mai bine? Partea a II-a


Ce se intampla cand EA castiga mai bine? Partea a II-a

Insa, in prezent, femeile intretinute nu mai sunt vazute atat de bine de societate. Intr-o relatie moderna, banii partenerei sunt buni, nu neaparat pentru cheltuielile cotidiene, ci pentru a-si impune respect in fata barbatului. Chiar si in cazul in care iubitul iti incredinteaza sarcina de a-i coordona finantele, nu trebuie sa renunti la idea de a avea castigurile proprii. Astfel vei evita pericolul de a fi doar o “achizitie” pentru barbat, vei putea sa-ti indeplinesti propriile visuri fara sa ceri permisiunea cuiva. In cazul acesta, banii aduc fericirea.

In multe cazuri s-a demonstrat ca independenta finaciara a femeii conduce la stabilitatea in cuplu sau in familie, barbatul este fericit ca are alaturi o femeie ambitioasa, puternica, ea este fericita pentru ca el o respecta si apreciaza mai mult.

Tu ce crezi ca se intampla atunci cand ea castiga mai mult decat el? La tine in relatie cum stau lucrurile?


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r93187wowa/happy-studio.ro/library/Zend/Form.php on line 1151

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!