Meniu


Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/happy-studio.ro/library/Zend/Registry.php on line 206

Stiri

Acasa Stiri Cadou de 8 martie 500$

Cadou de 8 martie 500$


Cadou de 8 martie 500$

De ce-am ales numele Happy? Ce ne-a inspirat?

Unul din principiile noastre de baza, consta in faptul ca daca persoanele cu care colaboram sunt HAPPY atunci si noi suntem HAPPY.

Asta se poate observa si in investitiile pe care noi le facem, pentru a asigura un confort sporit modelelor noastre.

Acest lucru  mai poate fi vazut si in echipa de profesionisti creata, echipa extrem de motivata, pe care noi am format-o pentru a veni in sprijinul colaboratoarelor noastre. De asemenea  se mai poate observa si in concursurile si bonusurile pe care noi le oferim modelelor noastre.

Acestea fiind spuse ne-am gandit sa facem un ‘CONCURS‘, in care castigatorii vor fi cu totii.

“In arta e ca si in sport. Inving cativa, dar castiga toti.

Ce trebuie sa faci ?

Simplu, sa vii sa-ti ridici premiul exact pe data de 8 martie! Astfel orice potential colaborator, care se prezinta la noi la un interviu pe data de 8 martie, va primi pe parcursul colaborarii cu noi 500 $.

Pe aceasta cale, uram un sincer LA MULTI ANI  tuturor femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie!

1 Mai

Happy Studio va doreste un 1 Mai plin de distractie. Sa aveti parte de ...


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r93187wowa/happy-studio.ro/library/Zend/Form.php on line 1151

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!