Meniu

Stiri

Acasa Stiri Regulament Concurs: HAPPY te trimite la MARE!

Regulament Concurs: HAPPY te trimite la MARE!


CONCURSUL S-A INCHEIAT! Castigatorul o sa fie anuntat de noi in cel mai scurt timp

Parcurgand toti cei 3 pasi, corect, aveti sansa sa castigati un sejur la mare in perioada  18-24 august, pentru 2 persoane, in statiunea Mamaia.

Va dorim mult noroc tuturor participantilor la CONCURSUL HAPPY te trimite la MARE.

Inainte de a posta regulamentul concursului, vreau sa va aduc la cunostinta cateva aspecte legate de concursurile Happy. La noi toate concursurile sunt transparente TOTAL! Astfel am decis ca fiecare castigator al concursului pe care-l organizam, fiecare premiu inmanat, sa fie postat pe facebook-ul nostru, pentru a elimina orice urma de indoiala. Vezi aici inmanarea premilor concursurilor anteroioare.

Si acum sa revenim la concursul in desfasurare.

PREMIILE concursului: la acest concurs va vom oferi 3 excursii pentru 2 persoane, la un hotel de  minim 4 stele din Mamaia, timp de 7 nopti, in perioada 18-24 august.

REGULAMENT concurs:
Va rugam fiti foarte atenti la fiecare pas pe care trebuie sa-l parcurgeti, pentru a putea sa va calificati la tragerea la sorti pentru castigarea concursului. Daca nu parcurgeti toti pasii corect, riscati sa nu intrati in tragera la sorti.

•  Trebuie sa dai LIKE paginii noastre de facebook .

•  Cautati in TIMELINE pe facebook-ul nostru, postul din data de 23 mai, post care se intituleaza “CEL MAI TARE STUDIO DE VIDEOCHAT
DIN ROMANIA – HAPPY STUDIO” (https://www.facebook.com/videochat.unirii/posts/573162859395809). Trebuie sa dati un share acestui post si un comment. ATENTIE!!! Vor fi descalificate commenturile de genul:  IMI PLACE sau LIKE sau TARE sau alte commenturi superficiale . Vor fi calificati doar acei care fac un comment pertinent, cu referire la ceea ce vad in acel filmulet.

•  Trebuie sa dati un ADD FRIEND colegei noastre de  la resurse umane, Cristina (https://www.facebook.com/cristina.redstudio). ATENTIE!!!! Cei care nu se vor gasi in lista de prieteni a colegei noastre Cristina, nu vor intra in urna de concurs.

Va uram mult noroc!

HAPPY makes you HAPPY.

Sfantul Nicolae

Incepand cu 6 Decembrie, de Sfantul Nicolae, putem considera ca sarbatorile ...

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!