Meniu

Testimoniale

Acasa Testimoniale Ingrid - Model Happy Studio

Testimonial Ingrid – Am ales sa fac acest job, deoarece este un job foarte bine platit si stiam foarte sigur ca pot sa-mi termin facultatea.


Buna.

Numele meu este Ingrid, am 21 de ani si lucrez la Happy Studio de un an si jumatate.

Am ales sa fac acest job, deoarece este un job foarte bine platit si stiam foarte sigur ca pot sa-mi termin facultatea. Primul lucru pe care am reusit sa-l obtin datorita acestui job au fost silicoanele si asta datorita studioului care m-a ajutat in privinta aceasta.

Odata cu realizarea acestui vis, am decis ca trebuie sa muncesc din ce in ce mai mult, asta insemnand ca in maxim jumatate de an, am reusit sa ajung in Top 3, pe unul dintre site-urile pe care lucrez.

Inainte sa lucrez la Happy Studio, obisnuiam sa fiu casiera la Metro Baneasa, ceea ce insemna ca aveam un salariu de 700 de Ron si nu-mi puteam sa-mi permit ceea ce-mi permit acum.

Odata cu trecerea timpului, binenteles a aparut si cel de-al doilea vis, si anume de a-mi lua masina.Masina care in momentul de fata costa 30000 de Euro si eu am putut sa mi-o permit datorita ajutorului pe care studioul mi la acordat.
Desi de-a lungul timpului au existat destule oferte, am decis sa nu renunt la acest job, fiindca imi ofera posibilitatea sa obtin ceea ce imi doresc si mereu imi acorda sprijin in ceea ce vreau sa fac.

In principiu, in video-chat nu primeaza aspectul fizic, ci mai degraba munca si perseverenta si doriinta de a realiza cat mai multe intr-un timp relativ scurt.
Bineinteles, nu oricine poate sa faca acest job. Trebuie sa fii o persoana foarte puternica si sa nu lasi ca opiniile celor din jur sa te infulenteze in vreun fel.
Odata cu intrecerea incasarilor am decis sa imi doresc mai mult si anume ca, in urmatoarele luni vreau sa-mi achizitionez un apartament, bineinteles cu ajutorul studioului,pe care sa-l amenajez asa cum mi-am dorit din totdeauna.

Pot spune ca sunt foarte mandra de ce am realizat pana acum si nu am de gand sa ma opresc aici.

Sunt foarte bucroasa ca fac parte din echipa Happy-Studio, si daca ar fi sa aleg inca o data, nu s-a ezita.

Vera

Testimonial Vera – 26 ani

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!