Meniu

Testimoniale

Testimonial Bianca – 24 ani


Buna, sunt Bianca din Alexandria.

Vin dintr-un oras foarte mic, dupa cum bine stiti si voi, lipsit de absolut orice fel de posibilitati. Lucram la o banca pana acum 1 an, aveam un salariu foarte mic, nu-mi permiteam concedii, nu-mi permiteam sa ma duc salon si am inceput sa ma gandesc, am zis ca vreau sa ma mut neaparat in Capitala… gandindu-ma in ce directie sa  apuc.

Intr-o seara am vazut la televizor un reportaj despre videochat, si am zis “Hai sa caut pe Google sa vad despre ce este vorba exact”. Am cautat, am citit pe forumuri pe site-uri, am inceput sa caut studiouri si am sunat. Mi-a explicat in mare, m-a programat la interviu, in urmatoarele 2 zile am venit la Bucuresti, am venit la interviu. Cea mai mare teama a mea era ca nu aveam cazare, nu aveam niciun ban, cu limba engleza eram incepatoare si ma gandeam ca nu o sa pot face fata.

Mi-a explicat din prima ca mi se ofera cazare, ca ma vor ajuta pana in momentul in care ma voi pune pe picoare, cursuri de engleza de 3 ori pe saptamana care m-au ajutat foarte mult sa cresc.

Cand am ajuns la interviu cea mai mare curiozitate a mea era sa vad camerele. Nu-mi venea sa cred cand m-am uitat pe site ca intr-adevar sunt reale si ca arata asa. Cand am intrat in prima camera, am zis WOW, arata exact cum arata pe site si asa m-am indragostit de studio.

Mi-a facut un tur al studioului si cand am intrat in prima camera mi-am zis… WOW!Este intr-adevar ceea ce am vazut pe site.Si deja din prima clipa, m-am indragostit de studio.Apoi mi-a vorbit despre site-uri,despre absolut toate.I-am zis de la interviu, ca eu sunt foarte complexata ca nu am sani.Fetele vor fi cu silicoane, aranjate, eu nu am sani, nu stiu limba engleza.Ce ma fac?M-a incurajat inca din prima clipa. Am fost programata pentru sediinta foto, la doua zile dupa interviu.

La sediinta foto la fel.Panica! Mi-se vede nasul stramb,nu am sani,ma vad asa,nu arat bine si fetele m-au incurajat foarte mult.Mi-au spus sa am incredere in mine,sa ma uit in oglinda, sa-mi spun ca esti cea mai frumoasa, esti cea mai perfecta si sa nu ma intereseze de nimeni.Sa ma gandesc ca sunt eu,singura in camera si exact asa am facut.

In primele ture, am avut alaturi un trainer care-mi dadea sugestii,m-a ajutat sa depasesc pragul acela de inceput.In afara de asta,cand ma duceam in pauza, la fumoar,fetele ma incurajau pentru ca la inceput nu faceam bani si stateam si ma gandeam.Ca daca am inceput asa, eu nu o sa fac niciodata,ca m-am apucat degeaba.Si chestia aceasta m-a ajutat foarte mult sa-mi depasesc pragul si absolut toate emotiile.Deja dupa o saptamana nu mai aveam absolut nici o problema, eram total lipsita de inhibitii.

Ma simteam printesa pe camera. Acum sunt in sfarsit multumita de mine, de stilul de viata pe care-l duc. Imi pot permite concedii,imi pot permite sa merg la mall, sediinte de shoping,la salon, solar, coafat chiar la un salon exclusivist cum mi-am dorit din totdeauna.Nu mai am grija de maine.Ca vine vara.Nu am bani sa merg la mare, nu am bani sa-mi cumpar hainele pe care mi-le doresc. Si vreu sa fac acest lucru in continuare.

Vera

Testimonial Vera – 26 ani

Like Envor Template? Purchase in on ThemeForest! purchase and download

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!